Een nieuw restaurant

HappyWorld is een nieuw restaurant in Assen-Noord. Makkelijk bereikbaar en o zo lekker.
Geniet van ons Wereld Buffet & Live Cooking. Wij bieden u een grote verscheidenheid aan voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts van over de hele wereld!

Er is keuze genoeg bij Happy World! Naast ons koude en warme buffet kunt u ook uw favoriete vlees of vis laten bereiden op onze grill/bakplaat of wok; onze koks staan voor u klaar en bereiden in no time een heerlijk gerecht voor u. Nátuurlijk vergeten wij onze vegetariërs niet en aan kinderen is ook gedacht!
Verwen uzelf  als afsluiter van de spectaculaire avond met de lekkerste toetjes bij ons toetjesbuffet. Vergeet onze heerlijke chocoladefontein en ijs niet!

U bepaalt zelf de volgorde en u kunt eten zoveel u wilt!

Eet uzelf happy bij HappyWorld!

Lieve gasten,

Zoals jullie weten zijn de huidige corona maatregelen verlengd tot 14 januari 2022. Helaas kunnen wij hieraan niks veranderen 😌.

Wij hebben besloten om op:
1e Kerstdag(zaterdag 25 december) en 2e kerstdag (zondag 26 december) open te gaan met aangepaste tijden (zie hieronder). Met pijn in ons hart zullen wij na de 2 kerstdagen onze moeten sluiten tot 14 januari 2022 in afwachting van de nieuwe maatregelen.

Tijden voor de kerstdagen waarvoor u kunt boeken;

1e zitting vanaf 12:30u – 14:30u
12:45u – 14:45u

2 zitting vanaf 14:30u – 16:30u
14:45u- 16:45u

Het arrangement bestaat uit 2u (inclusief bier en wijn).
Tarieven hiervan zijn;
Volwassen € 37,50 p.p.
Kinderen 2-12 jaar= leeftijd x €2,50

Zelfbediening en buffet blijft mogelijk‼️

In het restaurant hebben wij de volgende maatregelen;
* bij binnenkomst wordt iedereen gecontroleerd om de QR-code
* Mondkapje 😷 is verplicht tenzij u aan tafel zit
* Plastic handschoenen 🧤 voor het opscheppen van de gerechten beschikbaar bij het buffet mocht u het fijn vinden dan kunt u er gebruik van maken.

☎️ Reserveren gewenst: 0592-481755

A Dedicated Family of Chefs

Heerlijke gerechten van over de hele wereld. Koks van verschillende generaties.

U bent welkom!

Wilt u onbeperkt genieten van vele soorten gerechten? Dan bent u bij Happy World aan het juiste adres. Wij bieden u een grote diversiteit aan hapjes en gerechten van over de hele wereld!

De stijlvolle inrichting geeft ook nog eens een warme sfeer.

Ons restaurant is niet alleen geschikt voor familie-feesten of bedrijfs-uitjes, maar er kan ook in kleine gezelschappen worden genoten van alles wat wij te bieden hebben.

De arrangementen zijn inclusief onbeperkt frisdranken, verse sappen, koffie en thee. Alcoholische dranken dient u aan de bar met munten af te rekenen.

Heerlijke en verse ingrediënten

Wij werken altijd met verse en heerlijke ingrediënten!

Kidsroom

Nátuurlijk worden kinderen ook happy bij HappyWorld!
Als kind hoef je je namelijk niet te vervelen bij ons!
Er is een speciale speelruimte voor de kinderen (vanaf 3 jaar oud)! Beleef een avontuur bij onze klimtoestellen en ga gerust een aantal keer van de glijbaan en vergeet onze ballenbak niet!
Bovendien kunt u heerlijk genieten van ons eten en hoeft u geen zorgen te maken over de kinderen, want ons kids-team let op uw kinderen!